martes, 8 de marzo de 2011

Què és l’ infinit?

L’ infinit es pot definir com alguna cosa que no té fi tal i com el seu nom indica. Però es veritat que l’ univers és infinit, o l’ univers té limits? D’ aquí se’n poden extreure moltes teories i idees interesants, però impossibles d’ esbrinar/contestar/demostrar.
“Es clar que pots pensar que l’ univers té un final, pero si té un final, com hauria de ser aquest final? ; que haurien d’ haver... “parets”? Però si hi han “parets”, darrere d’ aquestes que hi hauria d’ haver? INFINIT”
Per això parlem d’ infinit, que es una paraula que personalment utilitzo per referir-me a tot allò molt i molt extens que no saps si té final. Un exemple d’ infinit són tots els àtoms de l’ Univers, l’ extensió de l’ univers en milimetres, totes les fulles del mòn de tots els arbres del mòn, els pèls del nostre cabell, els granets de sorra de totes les platges, etc. Realment aquesta paraula és una paraula “vaga”, ja que es una manera de definir allò molt dificil de contar i que no saps el seu fi. També podem utilizar aquesta paraula per parlar del temps: de l’ eternitat, d’ una paraula que expressa la vida de qualsevol objecte sense mort, es a dir, sense límits. No obstant mai podem saber si l’ eternitat té fi, ja que nosaltres ni ningú és etern. No es pot demostrar fisicament, només filosòficament.
Quan parlem de números molt grans el primer que diem és infinit, però …els números es poden acabar? Jo crec que no pero mai se sap. Es poden fer combinacions de números i números i mai et cansaràs, et spots pasar tota la vida posant números fins que moris… però com que aquestes combinacions són tan dificils de tractar i calcular parlem d’ infinit, una paraula molt utilitzada habitualment.
“L’ infinit és una paraula/questió amb infinites definicions.”

5 comentarios:

  1. Ni t'has molestat en fer tu la traducció. Has fet servir un traductor automàtic!!!!.

    ResponderEliminar
  2. no, l' he fet jo mateix. La informació no l' extret de cap lloc, sinó del meu cap: he volgut fer una petita redacció sobre que penso jo de l' infinit.I l' he fet directament a català.
    No se per que creus que la informacio ha sigut copiar - pegar i he fet servir un traductor automàtic. ?¿?¿

    ResponderEliminar
  3. Comentari alumna de primer:

    Ei!! No se qui ets però m'ha agradat això de l'infinit. Jo crec que no hi ha infinit sinó que l'univers es tan gran que els científics com no saben que explicar es van inventar aquesta paraula, però, posem-li una mica d'imaginació, no se s'hi creus en Deu, però... Suposo que el seu regne amb totes les animes de tots els morts es troben darrere del nostre univers, seguit d'aquest hi són tots els dimonis i diables i després hi ha un altre univers, amb uns altres éssers, com extraterrestres on els seus científics també es van inventar aquesta paraula.No sé si és cert, però una curiositat, si es veritat de que tu has escrit aquesta redacció del teu cap, con s'ha t'ha pogut ocorre pensar en això, en aquesta paraula? No se, suposo que tu ets el primer en pensar en l'infinit. Doncs quan esbrinis que significa ja m'ho explicaràs. Dew :)

    ResponderEliminar
  4. Yo crec que l'infinit és precisament el que tú has dit, alguna cosa que no té fi o que no sabem si ho té. També és veritat que hi ha molta gent que es pregunta que hi ha després de l'infinit, yo m'ho he preguntat alguna que altre vegada. En resum, yo crec que aquesta entrada està ben feta

    ResponderEliminar